Roman Blinds

Roman blinds zijn een geweldig alternatief voor mensen die geen gordijnen of lamellen willen hangen in huis.
Lagen van 20 tot 30 cm en neemt niet veel plaats in beslag.
Bediening met mechanisme ‘ absolut ‘ die wordt gekenmerkt door eenvoud en innovatie.
Ook mogelijk met geautomatiseerde bediening. Verscheidene stoffen mogelijk, van stijve vouwgordijnen tot losse katoen of linnen. Zeer eenvoudig te onderhouden. Het vouwgordijn kan worden verwijderd en gewassen.

 

Verticale Jaloezieën

Verticale Jaloezieën zijn een praktisch en economisch alternatief voor gorijnen. Zij kunnen in kantoorruimtes en woningen gebruikt worden en creëren een uniek interieur. Ze worden gemaakt met hoogwaardige stoffen, verschillende kleuren en opdrukken. Ze vervormen niet bij hoge temperaturen, zijn wasbaar, trekken geen stof aan en zijn geschikt voor vochtige ruimtes. De besturing van de jaloezieën is heel simpel met ketting of afstandsbediening. De strips kunnen van buitenkant vertrekken alsook van het midden van het raam. De rotaiehoek van de strips is 360 graden. Ze kunnen makkelijk afgenomen wordne om te reiningen met hand of in de wasmachine.

 

Day and Night Rolgordijnen

Met deze rolgordijnen kun je de hoeveelheid licht in de kamer gaan bepalen zonder het volledige rolgordijn op te trekken. Ze zijn gemaakt uit transparante en ondoorzichtige strepen stof, zodat u zelf kan bepalen hoeveel licht binnenkomt. Dit kan op verscheidene posities gebeuren.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een universele, functionele en comfortabale raamdecoratie. Combineerbaar met elke andere vorm van gordijnen en kunnen volledig of gedeeltelijk verduisterend zijn.
Ook verkrijgbaar als screen om een bepaald percentage licht door te laten. We gebruiken een topkwaliteit van stoffen zodat deze niet vervagen in kleur, geen vocht en stof aantrekken en hun vorm behouden.
Hierin heb je tal van mogelijkheden in stoffen, zelfs met foto bedrukt, alsook met reflecterende stof zodat de warmte buiten blijft. Bediening manueel of automatisch.

 

Plisségordijnen

Indien je een veelzijdig gordijn wil of je hebt trapezium-, driehoek- of gebogen ramen dan zijn deze plisségordijnen de ideale oplossing.
Manueel of automatisch bedienbaar en zijn toepasbaar voor dakramen. Er is een heel grote waaier aan kleuren.
Ze kunnen ook helemaal verduiserend zijn en zonwerend zodat de warmte buiten wordt gehouden.

 

Houten Jaloezieën

Houten jaloeziën zorgen voor een warme en natuurlijke sfeer in een ruimte en zijn goed te combineren met gordijnen.
Het hout dient ook als isolatie, de koude blijft binnen en de warmte buiten of omgekeerd.
We hebben een grote waaier aan kleuren en soorten hout. Let wel deze lamellen hangt u best niet in een vochtige omgeving.

 

Horizontale Jaloesieën

Horizontale jaloeziën zijn populair geworden als meest praktische en economische oplossing. Ze kunnen toegepast worden in elke ruimte en zijn dus niet aan vocht of warmte onderhevig. Ook toepasbaar bij driehoekige ramen en beschikbaar met geleidingskabels zodat ze niet gaan zweven als je het raam kantelt.